Therapie

In een psycho-energetische therapiesessie ga ik samen met jou aan de slag om zaken in jouw leven helder te krijgen, om iets in je onbewuste bewust te maken, zodat het kan transformeren naar licht en liefde. Denk onder andere aan rust vinden in je lijf en hoofd, omgaan met hooggevoeligheid, in je kracht staan en keuzes maken. Daarnaast kunnen we aan de slag gaan met specifieke processen in jouw leven, zoals het geboorteproces van jezelf en/of je kinderen, onverwerkte trauma’s en het stervensproces van dierbaren en/of van jouw wezen in vorige levens.

De kennis over verschillende levensprocessen is tevens zeer belangrijk bij het begeleiden van ceremonies met heilige medicijnplanten. Psycho-energetische therapie en heilige planten werken op diepere lagen van het onderbewuste. Hierin liggen vaak de meest traumatische ervaringen opgeslagen die te maken hebben met geboorte, trauma’s of verlies door sterven uit dit en vorige levens.

Healing

Ik ga uit van het zelfgenezend vermogen van ieder individu. Jij geneest jezelf, zolang jij dat wil en er voor open staat. Ik faciliteer een geneeskrachtige energie zodat jij bewust kan worden van jouw donkere/vergeten/onderdrukte/onbewuste kanten.

Tijdens een healingsessie werk ik met Licht- en Liefdesenergie, ofwel Christusenergie, in verbinding met de Bron. Deze verticale energie helpt jou jezelf op te richten en te gaan staan voor wie jij bent en waarvoor jij hier bent op aarde. De krachtige energie is specifiek in te zetten bij disbalans in botstructuren, pijnreductie en het in-jouw-kracht staan. Het werkt in op alle fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen.

Coaching

Soms heb je een duwtje in de rug nodig om een stap te wagen, of kan je hulp gebruiken om duidelijkheid te krijgen waar je op dit moment staat en wat jouw wensen zijn voor nu en in de toekomst. Ook omgaan met hooggevoeligheid kan een beperking zijn in jouw leven. Het kan lastig zijn om dingen alleen te doen, soms weet je even niet meer wat je kan doen of wat je volgende stap is.

Ik kan jou ondersteunen in jouw ontwikkelingsproces. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van bewustwording, steun bieden bij het maken van keuzes, je begeleiden op het volgen van jouw levenspad en jouw doel hier op aarde en werken aan persoonlijk meesterschap.

Ademopleiding

Tijdens deze opleiding leer je onder andere:

  • Fysiologische kennis rondom het ademen
  • Hoe de adem kan worden ingezet als zelfhelend instrument
  • Uitdieping in de techniek van Verbonden Ademwerk
  • Adem in combinatie met lichaams- en stemwerk
  • Intake en integratie
  • Gesprekstechnieken en het creëren van een veilige setting
  • Ademsessies begeleiden in de praktijk

Het boek The Presence Proces, van Michael Brown zal een onderdeel zijn van deze opleiding. Hiermee ga je ook zelf de diepte induiken met je eigen adem.

De opleiding zal plaatsvinden in 5 blokken van 2 aaneengesloten dagen.

Aan het einde van de opleiding ben je bekwaam als ademcoach en ontvang je een certificaat van deelname.

Lees meer over de opleiding

Hoe meer jij in het moment leeft, hoe bewuster je wordt, hoe makkelijker je jouw patronen loslaat en je levenslessen leert, hoe makkelijker jij jezelf geneest en jezelf ontdoet van belemmerende elementen in jouw leven. Zo kom jij steeds meer in jouw essentie en in jouw kracht te staan.

Afspraak maken
Werkwijze
Over ons
Afspraak maken
Werkwijze
Over ons
Ademopleiding